Over ons

TrendyHangers

OverTrendyHangers

Het idee van TrendyHangers is ontstaan omdat de medailles, die ik als recreatief hardloper heb verzameld, overal bij ons in huis rondslingerden  (zoals bij waarschijnlijk de meeste mensen) . Hierdoor kwam het idee om iets te ontwerpen waardoor we de allermooiste en meest bijzondere medailles dagelijks konden bewonderen aan de muur.

Door een vriend van ons kwamen we in contact met een staalleverancier die met ons meedacht en zo zijn we voor de grap gestart met een 5-tal medaillehangers voor de running. Wat begon als een hobby, bleek als snel niet meer goed te combineren met mijn werk. Hierdoor is Irma er vol voor gegaan om er steeds een groter succes van te maken.  

TrendyHangers - Dennis

Al onze vrije tijd hebben we in TrendyHangers gestopt om het steeds weer een stukje verder uit te breiden en het assortiment te verbreden naar diverse uiteenlopende sporten, hardloopgroepen, stichtingen, (loop)evenementen en verenigingen.

Het is fijn om te zien dat onze klanten zo blij zijn met onze medaillehangers, dit geeft ons de motivatie om met veel passie en plezier lekker door te gaan.

Dennis en Irma Vangangel

TrendyHangers

Bezig met laden... Een moment geduld.